800 g veise välisfileed
8 viilu Leiburi Kuldset röstsaia
2 sl palsamiäädikat
1 sl fariinsuhkrut
oliiviõli
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (Rock & Sea Salt)
Santa Maria kolme pipra segu (Triple Pepper)
Santa Maria apelsinipipart (Orange Pepper)
800 g veise välisfileed
8 viilu Leiburi Kuldset röstsaia
2 sl palsamiäädikat
1 sl fariinsuhkrut
oliiviõli
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (Rock & Sea Salt)
Santa Maria kolme pipra segu (Triple Pepper)
Santa Maria apelsinipipart (Orange Pepper)
Puhasta veisefilee kelmest ja lõika ristikiudu neljaks võrdseks tükiks. Küpseta liha grillpannil mõlemalt poolt 2–4 minutit, olenevalt küpsusastme soovist. Kui liha on küpsenud, aseta see fooliumpaberi alla 2–3 minutiks järelküpsema. Senikaua sega kokku kausis suhkur ja palsamiäädikas. Kui suhkur on sulanud, maitsesta kergelt soola ja pipraga ning pidevalt segades vala ühtlaselt peenikese joana juurde oliiviõli. Lisa õli seni, kuni saad soovitud paksusega kastme. Enne serveerimist maitsesta järelküpsenud liha apelsinipipraga ning vähese soola ja kolme pipra seguga. Kõrvale tee kurgist ja tomatist salat. Serveeri liha röstitud kuldse röstsaia viilul.