Riigikogu suurim põhjuseta puuduja oli Tarmo Leinatamm

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Postimees

Riigikogu kevadistungjärgul puudus istungitelt põhjust esitamata kõige rohkem Tarmo Leinatamm.

Reformierakondlase puudumise põhjus jäi märkimata viiel korral, kuuel korral aga põhjendas ta eemalolekut muu põhjusega (st polnud haige ega välislähetusel). Kokku pidi Leinatamm osalema 35 istungil, kuid jõudis neist kahekümne viiele.

Neljal korral puudus põhjust esitamata Keskerakonna fraktsiooni kuuluv Lauri Laasi, SDEsse kuuluv Jaak Allik kahel korral.

Ühe korra jätsid põhjuseta istungile tulemata reformierakondlased Jaanus Tamkivi, Rait Maruste, Igor Gräzin, Tõnis Kõiv ja Jüri Jaanson, sotsiaaldemokraadid Peeter Kreitzberg ja Kalvi Kõva ning IRLi esindaja Juku-Kalle Raid.

Nii põhjendatud kui põhjendamata puudumiste üldarvestuses käis kõige harvem istungitel sotsiaaldemokraat Indrek Saar, kes jõudis 23 istungile 36st, puududes neljal korral välislähetusel ja üheksal korral muu põhjuse tõttu.

Kõigil 36 istungil osalesid reformierakondlased Arto Aas, Rein Aidma, Remo Holsmer ja Lauri Luik, Keskerakonna fraktsiooni kuuluvad Eldar Efendijev, Yana Toom ja Vladimir Velman, SDE saadikud Eiki Nestor ja Kalev Kotkas ning IRLi kuuluv Urmas Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles