Pealtnägija märkas Kuressaare kohal tundmatut lendavat objekti

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähistaevas
Tähistaevas Foto: SCANPIX

Ööl vastu eilset ühe paiku märkas koju jalutanud mees Kuressaare kohal taevas tundmatut lendavat objekti, mis liikus kiirelt ja hääletult ning näis kohati nagu õhku hõljuma jäävat.

«Kümmekond minutit enne ühte heitsin Meri hotelli juures taevasse pilgu ja vaatasin, et imelik, Põhjanaela-taoline täht nagu liiguks,» kirjeldas nähtut Tiit, kirjutas Meie Maa.

Mehe sõnul ei teinud lendav objekt mingit häält, liikus sirgjooneliselt ja jäi õhku siia-sinna hõljuma ning tegi imelikke kursist kõrvalekaldumisi.

«Enne selle asja puude taha kadumist lõi objekti lähedal väikese punase ja rohelise kuma üles, nagu oleks keegi prožektoriga valgustanud objekti ümbrust,» meenutas Tiit.

Anomaalsete objektide uurija, ufoloog Igor Volke ütles Meie Maale, et kuna tegu oli kaugvaatlusega, on nähtut raske kommenteerida ja üldiselt pole Saaremaalt viimastel aastatel anomaalsetest juhtumitest teateid tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles