Riisalu: Tarand on kõike muud kui mugav kandidaat

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Indrek Tarand ja Aivar Riisalu.
Pildil Indrek Tarand ja Aivar Riisalu. Foto: Priit Simson

Keskerakonna riigikogu fraktsiooni liikme Aivar Riisalu sõnul on Indrek Tarand neile presidendikandidaadina «paras pähkel».

«Meil ei ole Indrek Tarandile võimalik esitada tingimusi, temast võib saada kuskilt maalt paras pähkel, sest oma senises tegevuses on ta käitunud erakondade üleselt,» ütles Riisalu ja rõhutas, et Tarandit ei maksa Keskerakonna nimekirja arvama hakata, vahendab ERR Uudised.

Pressikonverentsil, kus Riisalu meediaga suhtles, polnud ei erakonna esimeest Edgar Savisaart ega ka partei ametlikuks presidendikandidaadiks kinnitatud Indrek Tarandit, kes kogus Keskerakonna volikogus 94 poolt- ning seitse vastuhäält.

Riisalu sõnul ei toodud Tarandit ajakirjanike ette seetõttu, et viimastel päevadel on meedia püüdnud praegusest europarlamendisaadikust keskerakondlast või vähemalt keskerakonnameelset teha.

Kommenteerides asjaolu, et Indrek Tarandi ja Edgar Savisaare suhted pole seni just kõige soojemad olnud, märkis Riisalu, et praegu on kaalukausil midagi enamat kui isikute endi ambitsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles