Trapido astus roheliste erakonnast välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Trapido
Toomas Trapido Foto: Peeter Langovits

Veebruaris roheliste erakonnas oma liikmelisuse peatanud Toomas Trapido otsustas erakonnast lahkuda.

Trapido ütles BNSile, et oli otsuse teinud juba enne möödunud laupäeval toimunud Eestimaa Roheliste üldkogu, kuid vormistas selle seal. Ühegi teise erakonnaga Trapidol kavas liituda ei ole, kuid ta lubas jääda ühiskondlikult aktiivseks.

Trapido kandideeris kevadistel riigikogu valimistel üksikkandidaadina Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosas. Üksikkandidaadina otsustas ta enda sõnul valimistel osaleda seetõttu, et erakonna otsuste tegemise protsessid muuhulgas näiteks nimekirjade koostamisel polnud talle vastuvõetavad. Trapido sai riigikogu valimistel 443 häält ja selle tulemusega ta riigikogusse ei saanud.

Trapido sõnul algasid probleemid juba mullu kevadel, mil erakonnas tekkisid sisetülid. Enda sõnul püüdis ta olukorda juhatuse liikmena enam kui poole aasta vältel klaarida ning kui algul tundus, et see annab ka tulemusi, siis jaanuaris selgus, et ei andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles