Laanet: Tarand ei too Keskerakonda isolatsioonist välja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet.
Kalle Laanet. Foto: Mihkel Maripuu

Ehkki Indrek Tarandi esitamine presidendikandidaadiks Keskerakonna volikogu poolt oli vajalik samm, ei lõpeta see erakonna isolatsiooni teiste poliitiliste jõudude suhtes, arvas Keskerakonna fraktsiooni liige Kalle Laanet.

Ta tuletas Vikerraadio saates «Uudis+» meelde, et Eesti ühiskonnas on suur vastuseis eeskätt Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare suhtes, vahendab ERR Uudised.

«Kuna teised parteid on väitnud, et koostöö selle esimehega (Edgar Savisaarega – toim.) on välistatud, siis ma kardinaalseid muutusi küll ei näe,» ütles ta.

Rääkides augustis toimuvast Keskerakonna kongressist, kus muu hulgas valitakse erakonnale uus esimees, oli Laanet skeptiline, kas seal lisaks Edgar Savisaarele teisi kandidaate üles seatakse. «Esiteks varasemad kogemused annavad põhjust nii arvata ja teiseks praegused suunised, mis on antud erakonna liikmetele ja erakonna noortekogule,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles