Tallinna vangla valvur sai vangi hammustusest vigastada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Vangid ründasid möödunud nädalal Eesti vanglates valvureid kolmel korral, neist tõsiseim vahejuhtum toimus Tallinna vanglas, kus valvur sai vangi hammustusest vigastada.

Tallinna vangla kinnipeetav ründas neljapäeval valvurit ja hammustas teda. Valvurid kasutasid vangi vastu füüsilist jõudu ja panid talle käerauad. Hammustada saanud valvur vajas esmaabi, selgub justiitsministeeriumi ülevaatest eelmisel nädalal vanglates registreeritud juhtumite kohta.

Tallinna vanglas ründas vang valvurit ka kolmapäeval. Valvurid panid korrarikkujale käerauad, keegi vahejuhtumis vigastada ei saanud.

Kolmapäeval üritas vang valvurit rünnata ka Viru vanglas. Valvurid kasutasid vangi vastu jõudu ja panid talle käerauad. Valvur rünnakus vigastada ei saanud.

Möödunud nädalal süütasid vangid kolmel korral tulekahju, tõsiseim vahejuhtum toimus Viru vanglas, kus üks kinnipeetav sai põlengus vigastada.

Viru vangla vang süütas laupäeval kambris madratsi. Ametnikud kustutasid põlengu ja evakueerisid ruumide õhutamise ajaks samal korrusel asunud vangid. Tulekahju põhjustanud vang sai oma tegevuse tagajärjel kerge vigastuse.

Teisipäeval süütas Tallinna vangla kinnipeetav kambris paberit ja riidetükke. Ametnikud jõudsid hõõguva materjali enne tulekahju teket kustutada. Keegi vahejuhtumis vigastada ei saanud.

Neljapäeval süütasid Tallinna vangla vangid kambris paberit ja riidetükke, valvurid kustutasid põlengu kiiresti. Kinnipeetavaid evakueerida ei olnud vaja ja keegi põlengus vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles