Mitmes maakonnas pinnatakse teekatet

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruspiirang
Kiiruspiirang Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Maakaabli paigaldustööde tõttu on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Harju maakonnas Ojasoo-Ardu maanteel Sääsküla-Triigi lõigul (km 3,8-4,3) ning Lääne maakonnas Haapsalu-Laiküla maanteel Rõudes (km 32,5-33,5).

Teeäärseid raietöid tehakse Järva maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Türil (km 75,5). Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h ning vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.

Sobiva ilmastiku korral pinnatakse teekatet Võru maakonnas Võrumõisa teel (km 0,5-1,9),  Järva maakonnas Mäeküla-Koeru-Kapu maanteel Suurpalus (km 2,5-4,3), Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Rannapungerja maanteel Nurkse-Sae lõigul (km 18,0-22,7) ja Tartu maakonnas Aovere-Luunja maanteel Aoverest-Pilkani (km 0,2-4,9). Kiirusepiiranguks on kõigil pinnatud lõikudel 30 km/h.

Teepeenratöödeks on piiratud liikumiskiirust töötsoonis kuni 30 km/h Järva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Kuusnal (km 89,0-90,0).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles