Ilves avaldas Venemaale kaastunnet

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennukirusud Petroskoi lähistel.
Lennukirusud Petroskoi lähistel. Foto: SCANPIX

President Toomas Hendrik Ilves avaldas kogu Eesti rahva nimel Venemaale kaastunnet seoses Karjalas toimunud lennuõnnetusega, milles hukkus 44 inimest.

«Saadan teile kogu Eesti siira ja südamliku kaastunde seoses täna öösel toimunud lennukatastroofiga Karjalas Petroskoi lähistel,» kirjutas president Ilves Venemaa riigipeale Dmitri Medvedevile saadetud kaastundekirjas.

Ilves palus edasi anda Eesti rahva toetussõnad hukkunute lähedastele ja sõpradele. «Soovin kõigile vigastatuile kiiret paranemist,» lisas Ilves.

Lennufirmale RusAir kuulunud TU-134A-3, mis tõusis Moskvast õhku eile õhtul kell 22.30, sooritas hädamaandumise maanteele ühe kilomeetri kaugusel Petroskoi lennujaamast. Reisilennuk oli teel Moskvast Petroskoisse.

Venemaa eriolukordade ministeeriumi teatel hukkus sündmuskohal 44 inimest. Lisaks toimetati kaheksa inimest, kelle kõigi seisund on väga raske, haiglasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles