Maasikakreemiga tordikesed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasikakreemiga tordikesed
Maasikakreemiga tordikesed Foto: Jaan Heinmaa

6 sööjat

Aeg 5 minutit

1 biskviittordipõhi (lõika klaasi abil põhjast kuus ümmargust “tordikest” ja lõika need vajadusel nii mitmeks kihiks, kui saad)

100 g toasooja võid

70 g maitsestamata toorjuustu või kohupiimapastat

400 g tuhksuhkrut

8 katki surutud maasikat

kaunistamiseks maasikaid ja/või muud meelepärast

Mikserda toasoe või toorjuustu või kohupiimapastaga läbi ning lisa vähehaaval suhkur. Klopi kreemjaks ja puista hulka maasikad. Vispelda, kuni kreem on roosa ja enam-vähem ühtlane. Määri iga kihi peale maasikakreemi ning lao kihtidest kokku tordikesed. Kata portsud ühtlaselt maasikakreemiga ning kaunista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles