Jaaniperioodi ilmestasid liiklusrikkumised ja tülid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei mõõtmas alkoholijoovet.
Politsei mõõtmas alkoholijoovet. Foto: Peeter Langovits

Jaaniperioodil andsid tooni joobes juhid ja samuti tuli politseinikel lahendada mitmeid konflikte, kus alkoholist ülemäära uljust saanud kodanikud hakkasid probleeme vägivallaga lahendama.

Jaanilaupäeval ja jaanipäeval registreeris politsei kokku 16 liiklusõnnetust, milles sai vigastada 24 inimest. Neist seitsmel juhul oli vähemalt üheks liiklusõnnetuse osaliseks mootorratas või mopeed.

Esialgsetel andmetel oli üks õnnetuse põhjustanud alaealine mopeedijuht ka alkoholijoobes.

Jaanipühade ajal tabas politsei esialgsetel andmetel 114 joobes juhti ja 188 isikut tabati lubatud sõidukiiruse ületamisel.

Kainenema toimetati 151 isikut. Samuti registreeris politsei ajavahemikul 23.-24. juuni 79 juhtumit, kus alaealine tarbis alkoholi.

Politsei juhtimiskeskused üle-Eesti said pühade ajal rohkem kui 1800 väljakutset.

Kuna pühadele järgnev nädalavahetus on veel ees, palub politsei kõigil säilitada kaine meel ning hoiduda joobnult autorooli istumisest ja erinevatesse arusaamatustesse sattumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles