Selgus Viisitamme ülekuulamise aeg

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapead Mart Viisitamme üllatasid kaitsepolitseinikud oktoobri lõpus, kuid otsisid läbi nii linnapea kabineti kui ka kodud.
Pärnu linnapead Mart Viisitamme üllatasid kaitsepolitseinikud oktoobri lõpus, kuid otsisid läbi nii linnapea kabineti kui ka kodud. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linnajuhid on teada saanud aja, millal nad peavad ilmuma kaitsepolitseisse ülekuulamisele.

Pärnu linnapea Mart Viisitamme sõnutsi läheb ta kaitsepolitseisse ülekuulamisele 28. novembril kell 10, kirjutab Pärnu Postimees. Pärnu abilinnapea Simmo Saar on kaitsepolitseisse kutsutud 2. detsembril kell 14.

Viisitamm on endale kaitsjaks palganud vandeadvokaat Paul Järve, abilinnapea Simmo Saare huve kaitseb Teet Veer. Mõlemad töötavad advokaadibüroos Järve, Otti & Laretei.

Kaitsepolitsei tunneb Viisitamme ja Saare vastu huvi Pärnu tänavahoolduse riigihanke pärast, kus kahtlustatakse, et mõnele selles osalenud firmale tehti põhjendamatuid soodustusi.

Pärnu tänavahoolduse riigihanke uurimiseks on algatatud kriminaalasi, kahtlustust pole kellelegi esitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles