Kohus karistas lõbunaisi Saksamaale vahendanud kolme meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Harju maakohus karistas esmaspäeval lõbunaisi Saksamaale kupeldanud kolme meest, saates neist kaks aastateks reaalselt vangi, üks pääses aga tingimisi karistusega.

Kohus leidis, et 28-aastase Andrus Koeli süü prostitutsioonile kaasaaitamises on tõendatud ning määras talle koos varasema kuriteo eest mõistetud, kuid osaliselt kandmata karistusosaga nelja aasta, üheksa kuu ja 28 päeva pikkuse vangistuse.

Sama paragrahvi järgi sai karistada ka 29-aastane Roland Kalda, kes pidi vastu võtma kolmeaastase tingimisi vangistuse sama pika katseajaga. Kolmandana kohtu all olnud 40-aastane Eero Kangur jäi süüdi prostitutsioonile kaasaaitamisele kihutamises ning tema tuleb koos eelnevalt määratud, kuid osaliselt kandmata karistusega veeta vanglas kolm aastat, üheksa kuud ja 17 päeva.

Süüdistuse järgi sai vanglas viibinud Eero Kangur infot, et Saksamaal Herefordi linnas asuv bordell vajab tööle intiimteenuste pakkujaid. Seejärel võttis Kangur ühendust oma tuttavate Koeli ja Kaldaga, kellel tal palus leida sobiv naine ning korraldada tema transport Saksamaale.

Mullu oktoobris leidiski Koel ühe naise, Viktoria, kes oli nõus Saksamaal prostituudiks hakkama. Seejärel korraldasid Koel ja Kalda naisele bussisõidu Saksamaale, kusjuures selleks vajaliku raha sai Koel Saksamaalt tundmatu isiku käest. Mullu 9. oktoobril astuski Viktoria Tallinna bussijaamas kaugliinibussile, sõitis Riia kaudu Saksamaale ja asus bordellis tööle.

Seejärel tegi Koel täiskasvanutele mõeldud protaalis iha.ee Anneli-nimelisele naisele ettepaneku samuti asuda Saksamaal bordellis tööle, millega Anneli ka nõus oli. Koel ostis ka Annelile bussipileti ning naine asus Saksamaa poole teele, kuid asjaosalistest mittesõltuvatel põhjustel sihtkohta siiski ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles