Joobes vagunisaatja tungis rongi juhikabiini

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong.
Elektriraudtee rong. Foto: Liis Treimann

13. juunil juhtus Elektriraudtee liinil intsident, kus eraisikuna rongis reisinud GoRaili reisisaatja tungis rongi juhikabiini ja takistas rongijuhi tööd.

Elektriraudtee pressiesindaja Norbert Kaareste sõnul sai sündmusteahel alguse, kui rong jõudis Ülemiste jaama, kus tuli teekonda jätkata Eesti Raudtee töötaja juhiste järgi, kirjutas Harju Elu.

Paraku juhtis töötaja rongi teele, kus oli elekter välja lülitatud ja nii veeres rong toiteta Suur-Sõjamäe sillani, kus ta seisma jäi.

Eesti Raudtee asus oma liikluskorralduseksimust parandama, tellides veduri, mis pidi rongi vedama Lagedi jaama.

Veduri leidmiseks kulus Eesti Raudteel aega 45 minutit. Kaareste sõnul oli selle aja jooksul üks GoRaili (AS GoRail on rahvusvahelise reisijateveoga tegelev firma - toim) klienditeenindaja ehk vagunisaatja joobes olekus tunginud elektrirongi juhikabiini.

«Ta sai seda teha, kuna tal olid rongitöötajatele vajalikud võtmed, millega pääseb juhikabiinidesse, ja takistas seal rongijuhi tööd,» selgitas Kaareste. «Selle inimese pärast pidi kutsuma politsei, kuna seda olukorda võib käsitleda kui terrorismiakti, sest ohtu seati päris mitmete inimeste elud.»

Et politsei ei saanud Lagedi jaama tulla, tekkis viivitus, et oodata ära Suur-Sõjamäe silla alla tulev politsei ja siis sai rong veduri abil liikuda Lagedi jaama ja jätkata teekonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles