Pardijalad kukeseente ja kartulipüreega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardijalad kukeseente ja kartulipüreega
Pardijalad kukeseente ja kartulipüreega Foto: Priit Palomets

Gurmeelauale

300 g kukeseeni
kartulipüreed
4 pardikoiba
1 sibul
1 porgand
hane- või pardirasva
hakitud sibulat
küüslauku ja murulauku
soola, pipart, loorberileht, vürtspipart ja tüümiani
Pane malmpotti hakitud sibul ja porgand, hanerasv ja vesi ning aseta sinna sisse pardikoivad. Hauta praadi 180kraadises ahjus 1,5 tundi. Valmista kartulipüree (võib olla ka külmikus eelnevalt valmis tehtud) ja sega see enne serveerimist värskelt hakitud murulauguga. Sea part ja kartulipüree taldrikule. Viimasena prae kukeseened koos sibula ja küüslauguga. Nõruta seeni enne taldrikule asetamist. Lõpuks vala roale pruun kaste.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles