Rannavalve päästis keelatud kohas vette hüpanud poisikese

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Tallinna Pikakari rannavalvurid päästsid reedel poisikese, kes hüppas keelumärgiga tähistatud Katariina kailt vette ja kelle jõud rauges pärast üürikest ujumist.

Reedel kella poole kuue ajal õhtul otsustasid kaks 14-aastast poisikest proovida oma ujumisoskusi – nad hüppasid Pikakari ranna juures asuvalt kõrgelt Katariina kailt vette ning asusid ujuma sadakonna meetri kaugusele laevavrakile.

Pikakari randa valvava turvafirma G4S rannavanem Nadežda Konar rääkis Õhtulehele, et nad istusid natuke aega vrakil ja hakkasid siis tagasi ujuma, kuid üks poistest väsis poolel teel, hakkas appi hüüdma ja vajus ka mitu korda vee alla.

Valves olnud vetelpäästjal ei jäänud muud üle kui ohtlikult kailt samuti vette hüpata ja abi vajavale poisile järele ujuda.

Valvurid ja Tallinna kommunaalamet kavatsesid eelmisel aastal kaile ametliku hüppekoha teha ja merepõhja korrastada, kuid ilmselt takerdus asi rahapuuduse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles