Saarlaste kiiksuga juhtumisi laulu- ja tantsupeolt

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XI noorte laulu- ja tantsupidu Tallinna Lauluväljakul.
XI noorte laulu- ja tantsupidu Tallinna Lauluväljakul. Foto: Liis Treimann

Peale lõõritamise ja tantsimise juhtus läinud nädalavahetusel toimunud XI noorte laulu- ja tantsupeol saarlastega nii mõnigi kentsakas seik.

Pühapäeval pärast pidu, kui tasuta ühistransport lauljate-tantsijate jaoks ilmselgelt ummistunud oli, otsustas Saaremaa ühisgümnaasiumi segakoori Kreedo laulja Lauri Põld peokingades lauluväljakult ööbimiskohta, Kristiine gümnaasiumisse joosta. Aega kulus sääraseks maratoniks tund ja viisteist minutit, kirjutas Meie Maa.

Möödunud esmaspäeval tantsupeole sõitma hakates läks Kuressaarest teelesättimisega ootamatult kaua aega ning seetõttu jäi tantsurühm Sõlesepp praamist maha. Tagasiteel takerdus tellitud buss aga laulupeost tekkinud meeletutesse ummikutesse ega jõudnud tantsijaid õigel ajal peale võtta, et plaanitud kaheteistkümnesele praamile jõuda. Laevale saadi alles kella üheks ning Kuressaarde jõuti pool kolm.

SÜGi Kreedo laulja Maarja Merisalu aga oli see inimene 10 000st, kellele kukkus laulukaare all tõrvatilk pähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles