Päästjad avastasid Virumaa kodudes mitmeid tuleohutusnõuete rikkumisi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuandur.
Suitsuandur. Foto: Ants Liigus

Ida-Eesti päästekeskuse tuleohutusbüroo inspektorid kontrollisid tuleohutusnõuete täitmist 125 kodus ning erinevaid tuleohutusnõuete rikkumisi tuvastati umbes pooltes neist.

Lääne-Virumaal kontrolliti tuleohutusnõuete täitmist ning muu hulgas ka suitsuanduri olemasolu 55 eluruumis, neist 28 juhul vastasid kodud tuleohutusnõuetele. Suitsuandur puudus ühel elamispinnal, õigesti oli paigaldatud 52 ja töökorras 51 suitsuandurit. Kütteseadmete tuleohutusnõuete rikkumisi fikseeriti 22. Tänaseks on puudused kõrvaldatud 12 eluasemel, teatas Ida-Eesti päästekeskus.

Ida-Virumaal kontrolliti tuleohutusnõuete täitmist 70 eluruumis, neist tuleohutusnõuetele vastasid 34. Suitsuandur puudus neljas kodus, õigesti oli paigaldatud 44 ja töökorras oli 46 suitsuandurit. Kütteseadmete tuleohutusnõuete rikkumisi fikseeriti 17. Tänaseks on puudused kõrvaldatud 21 eluasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles