Ühistu lubas protokolle nõudnud majaelanikule politsei kutsuda

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kesklinna imepisikeses korteris elava Raini kommunaalkulud on nii suureks kerkinud, et mees peab arvete maksmiseks kahel kohal tööd rabama.

Mees kahtlustab, et ahne juhatus üritab majaelanike arvelt rikastuda ning seetõttu hakkas ta ühistu esimehelt arveid ja üldkoosolekute protokolle nõudma. Seepeale lubati talle aga hoopis politsei kutsuda, kirjutas Õhtuleht.

«Nad isegi ei protokollinud seda sama vastuvõttu. Nende kogu muusika käib mingisugusesse tavalisse vihikusse, nagu nõuka ajal, aga isegi seda mulle ei näidata,» märkis mees.

Ühistu esimehe sõnul aga on Rainil enam kui 50 000 krooni suurune võlg ning ta on jätnud arved maksmata. «Me räägime, ma ei tea, mis temaga teha. See on raske küsimus,» märkis ühistujuht.

Ka Õhtulehele keeldus esimees protokolle saatmast ja palus vaid talle kirjalikult nõue esitada, et ta saaks seda oma juristile näidata. Hiljem ei vastanud ta enam telefonilegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles