Simson: kunagi tuleb ka Jüri Ratase aeg

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Keskerakonna aseesimehe Kadri Simsoni sõnul suhtuvad erakonnakaaslased erinevatest piirkondades üle Eesti Jüri Ratasesse sümpaatiaga ning naise sõnul nähakse teda ka tulevikus suure tegijana.

«Ta on olnud erakonnas väga väärtuslik inimene ja kunagi tuleb ka tema aeg, mil ta saab erakonnas kõige vastutusrikkama rolli,» rääkis Simson Postimees.ee´le. «Aga Ratase otsuse üle on kindlasti hea meel. Nüüd on Keskerakonnal valida hea ja väga hea esimehekandidaadi vahel,» lisas ta.

Samas andis Simson mõista, et erakonna praegusele esimehele Edgar Savisaarele ei leidu vastast ei erakonnas sees ega ka teistes parteides. «Pole ühtegi teist sellist esimeest, kes suudaks koguda nii paljude valijate toetuse,» tõdes ta.

Keskerakonna XIII kongress, kus valitakse ka uus esimees, toimub 27. augustil Tallinnas Nokia kontserdimajas, kuhu koguneb 1831 saadikut üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles