Viljandimaa keskerakondlased esitasid Savisaare kandidatuuri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna logo.
Keskerakonna logo. Foto: Keskerakond

Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse koosolekul esitati erakonna XIII kongressile esimehe kandidaadiks senine juht Edgar Savisaar.

Juhatuse liikme kandidaatideks esitati Helmut Hallemaa, Kalev Kallo, Priit Toobal, Ester Tuiksoo, Aadu Must, Jaanus Karilaid, Taavi Aas ja Arvo Sarapuu.

Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf ning revisjonikomisjoni liikmekandidaadiks Keskerakonna Viljandimaa piirkonna juhatuse liige Aare Järvik.

Eesti Keskerakonna XIII kongress toimub 27. augustil Tallinnas Nokia kontserdimajas, kuhu koguneb 1831 saadikut üle Eesti.

Ka teised seni kandidaate esitanud erakonna piirkonnad ja osakonnad on esitanud Savisaare kandidatuuri, ainsa erandina on Pärnu piirkonna kesklinna osakonna juhatus seadnud üles Jüri Ratase kandidatuuri, kes otsustas eile õhtul sellele kohale kandideerida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles