Pärnu keskerakondlased kogunevad Savisaare selja taha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti Keskerakonna Pärnu linna piirkonna juhatuse koosolekul esitati erakonna XIII kongressile partei esimehe kandidaadiks praegune juht Edgar Savisaar.

«Juhatus hääletas kolme esimehe kandidaadi vahel, kelleks olid Edgar Savisaar, Kadri Simson ja Jüri Ratas,» ütles Keskerakonna Pärnu piirkonna aseesimees Kätlin Joala. «Ülekaaluka toetuse sai Edgar Savisaar esitamine esimehe kandidaadiks.»

«Küll aga tahame näha ka Kadri Simsoni ja Jüri Ratase osalust erakonna juhtimisel, seega esitati nemad juhatuse liikmekandidaatideks,» lisas Joala.

Pärnu volikogu keskerakondlased on avaldanud soovi esitada parteijuhi kandidaadiks Jüri Ratas, Pärnu kesklinna osakond samuti.

Pärnu piirkonna juhatuse liikmekandidaadid on lisaks Kadri Simsonile ja Jüri Ratasele veel Kalev Kallo, Siret Kotka, Priit Toobal, Mihhail Korb, Mailis Reps, Mart Viisitamm, Aivar Riisalu ja Aadu Must. Revisjonikomisjoni liikmekandidaadiks esitati Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatuse liige Ove Pärtelson.

Eesti Keskerakonna XIII kongress toimub 27. augustil Tallinnas Nokia kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles