Kapo pidas kinni Narva volikogu rahanduskomisjoni juhi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Kaitsepolitsei pidas täna kuriteos kahtlustatuna kinni Narva linnavolikogu rahanduskomisjoni keskerakondlasest esimehe Fjodor Ovsjannikovi ja ehitusärimehe Gennadi Fanfora.

Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk kinnitas ERRi uudisteportaalile, et Fjodor Ovsjannikov (51) ja Gennadi Fanfora (42) peeti kinni, kuid neid ei ole jõutud veel üle kuulata, vahendas ERR Uudised.

«Kahtlustuse sisust veel lähemalt rääkida ei saa ning veel ei ole teada, kas prokurör taotleb kohtult luba nende vahistamiseks,» märkis Luuk.

ERRi uudisteportaali andmetel pidas kaitsepolitsei Ovsjannikovi ja Apest Grupp OÜ omaniku Fanfora kinni seoses konkurentsikuriteo uurimisega, milles on kahtlustuse saanud ka keskerakondlasest Narva endine abilinnapea Andrei Filippov (52).

Kriminaalmenetluses uuritakse Narva ehitusvaldkonnas tegutsevate ettevõtete vahel võimalikku kartellileppe sõlmimist.

Viru maakohus andis prokuröri taotlusel loa Filippovi vahistamiseks 18. mail, kuna teda kahtlustatakse konkurentsikuriteole kaasaaitamises ja altkäemaksu võtmises.

Koos Filippoviga vahistati sama kriminaalasja raames üks kohalik ettevõtja, keda kahtlustatakse konkurentsikuriteos ja Filippovile altkäemaksu andmises, kuid samas ei rahuldanud kohus prokuröri taotlust veel ühe ettevõtja vahistamiseks.

Filippov vabastati vahi alt 27. mail ning talt võeti allkiri elukohast mittelahkumise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles