Üle Eesti tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Margus Ansu.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Teekatte geoloogiliste uuringute tõttu on häiritud liiklus ning piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Sõmeru külas (km 29,8-30).

Tänasest muutub Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Pärnu linnas ajutiselt liikluskorraldus. Lõigul Harju tänavast kuni Vambola tänavani viiakse liiklus uuele teeosale, mis kulgeb vana teega paralleelselt.

Kiirus on piiratud kuni 30km/h. Uus liikluskorraldus kehtib orienteeruvalt 30.septembrini.

Seoses kaablitöödega on liiklus häiritud Harju maakonnas Harju-Risti – Riguldi – Võntküla maanteel km 0-25,9.

Tee remonttööde tõttu on liiklus häiritud Harju maakonnas Assakul. Järveküla-Jüri maanteel km 5,3-5,7 on üks sõidurada suletud ning tööde tsoonis piiratud kiirust kuni 30 km/h. Liiklusele on suletud Veski tee km 0,4-0,9. Ümbersõit Rae külla toimub Jüri bensiinijaama tee kaudu.

Seoses jalgtee ja bussipeatuste ehitusega on tänasest kuni eeldatavalt 20.augustini Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 7. kilomeetril ning Sõmerpalu-Mustahamba maantee 1.kilomeetril Sõmerpalu alevikus kehtestatud tööde tsoonis kiiruspiirang 30 km/h.

Soodsa ilma korral märgistatakse teekatet Tartu maakonnas Kärevere-Kärkna maanteel km 11,5-12,9, Kärkna-Kobratu maanteel km 0-7,1 ning Aovere-Kallaste-Omedu maanteel km 4,4-30,6 ja 37,4-38,9.

Tänasest kuni 15.juulini on teekatte ehitustöödeks liiklusele suletud Lääne maakonnas Kirbla –Rumba - Vana-Vigala maanteel Kirbla-Seira lõik (km 0,9-2,0). Ümbersõit toimub vallateede kaudu.

Teekatte remonttööde tõttu on Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Õrustes (km 202) kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Jädiveres (km 88,7-92,2) tehakse täna kella 7-22 tee servade ja mahasõitude freesimistöid. Tööde piirkonnas on piiratud kiirust 50 km/h.

Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Kanama-Laagri teelõigul jätkuvad teekatte asfalteerimistööd. Pärnu-Tallinna sõidusuuna esimene sõidurida on suletud, samuti on suletud Pärnust Saku ja Saue poole ning Sauelt Tallinna poole suunduv ramp. Ümbersõidud on tähistatud, vajadusel on teel liikluse reguleerijad. Kiiruspiirang tööde ajal kuni 50 km/h.

Teekatte pindamistöid tehakse sobiva ilma korral:
- Tartu maakonnas Elva-Rannu mnt km 2,7-7,2 Väike-Konguta ja Suure-Konguta vahelisel lõigul;
- Saare maakonnas Risti- Virtsu-Kuressaare mnt km 68,7-70,2 ning Hellamaa-Nõmmküla mnt esimesel kilomeetril;
- Lääne maakonnas Meelva-Matsalu mnt km 0-2,7;
- Järva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete mnt km 102,8-105,9 Rava teest Kurisooni.
Kiiruspiirang 30 km/h kehtib orienteeruvalt kuni 18.juulini.

Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel km 13,3-20,5 esineb kella 10.45-13 seoses jalgrattavõistlusega lühiajalisi liiklusseisakuid ning kehtestatud on kiiruspiirang 30 km/h.

Suveürituse tõttu on tänasest kuni 17. juulini Lääne maakonnas Riguldi-Dirhami maantee 4.kilomeetril Roostas piiratud kiirust 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles