Kapo: täname kõiki partnereid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsepolitsei vapp.
Kaitsepolitsei vapp. Foto: Peeter Langovits

Kaitsepolitseiamet teatas täna oma avalduses, et nad tänavad kannatanute lähedasi ja kõiki partnereid ühiste jõupingutuste eest.

«23. märtsil Liibanonis röövitud Eesti jalgrattaturistid on vabastatud. Kõik seitse eestlast vabastati täna hommikul ja on toimetatud turvaliselt Prantsusmaa saatkonda Beirutis. Kaitsepolitseiamet tänab kannatanute lähedasi ja kõiki partnereid ühiste jõupingutuste eest,» edastati teates.

Kes täpsemalt kapo partnerid olid, ei saanud ameti pressiesindaja Andres Kahar detailselt avaldada. «Meil oli esindaja seal kogu aeg kohapeal küll, aga detailsemalt ma nimesid avaldada ei saa,» ütles Kahar Postimees.ee’le.

Samuti ei saanud ta avaldada operatiivinfot selle kohta, kas viimastel päevadel saadi Liibanonis uusi niidiotsi või toimus olulisi arenguid. Kidakeelseks pidi ta jääma ka täna varahommikul toimunud vabastusoperatsiooni osas.

Lähedaste abiks nimetas ta info jagamist, mis kujunes tõrgeteta.

Liibanoni meedia teatas täna hommikul, et märtsis röövitud seitse eestlasest jalgratturit on vabastatud ja nad toimetatakse Beirutisse ning seda infot kinnitas ka Eesti Välisministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles