Ansip tänas pantvangide lähedasi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip.
Peaminister Andrus Ansip. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tänasel vabariigi pressikonverentsil tänas peaminister Andrus Ansip Liibanonis röövitud Eesti ratturite lähedasi, kelle mõistmine aitas kaasa meeste vabastamisele.

«Mul on nii nagu kõigil Eestimaa inimestel suur hea meel, et röövitud Eesti kodanikud on nüüdseks vabastatud ja ma kasutan seda võimalust, et tänada kõiki neid Eesti inimesi, kes andsid oma panuse vangistatud Eesti kodanike vabastamiseks,» alustas peaminister Andrus Ansip tänast valitsuse pressikonverentsi.

Peaministri sõnul töötasid ratturite vabastamise nimel põhiliselt välisministeeriumi, eriteenistuste, riigiprokuratuuri, justiitsministeeriumi ametnikud. Neid inimesi on olnud hästi palju, kes on vangistatud Eesti kodanike vabastamisele kaasa aidanud.

«Suur aitäh ka nende pereliikmetele, nende mõistmine ja soov teha koostööd valitsusega aitas oluliselt kaasa sellele, et poisid on ilmselt homme tagasi,» sõnas peaminister.

Ansipi sõnul kuulub eriline tänu ka Prantsusmaa ja Saksamaa võimudele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles