Hannes Hanso: lunarahast on tark mitte rääkida

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Hanso
Hannes Hanso Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui röövitud ratturite eest ka lunaraha maksti, siis on mõistlik, et valitsus sellest ei räägi, ning parem, kui me ei saagi kunagi seda teada, ütles välispoliitika ekspert Hannes Hanso.

«Tähtis on see, et me siin Eestis ei läinud populismi teed,» rääkis Hanso Vikerraadiole antud intervjuus. «Kohe alguses tulid mõne riigikogu liikme suust üleskutsed, et hakkame raha koguma. See oleks olnud ikka ääretu rumalus, täiesti vale signaal, sest kui asi oli rahas, siis jumala eest, hea on, et me kunagi seda teada ei saa, sest see saadaks ikka väga vale sõnumi ülejäänud maailmale,» lisas ta, vahendas ERR Uudised.

Hanso kahtles, kas eestlaste vabastamisele võis kaasa aidata Liibanoni poliitilise kriisi lõpp juunis, sest vaatamata sellele, et valitsus polnud paigas, tehti meie riigiasutuste, Prantsusmaa ja teiste võimalike partneritega väga head koostööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles