Juhtiv riigiprokurör: Eesti tegi vaieldamatult kõik, mis teha andis

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtiv riigiprokurör Heili Sepp.
Juhtiv riigiprokurör Heili Sepp. Foto: Peeter Langovits

Juhtiv riigiprokurör Heili Sepp rääkis Vikerraadio hommikuintervjuus, et Eesti riik tegi seitsme Liibanonis pantvangistatud eestlase vabastamiseks kõik, mis teha andis

Peamine raskuskese langes Sepa sõnul kindlasti välisministeeriumile, kaitsepolitseile ja teabeametile, kuid ilma rahvusvahelise koostööta ei oleks suutnud Eesti tema kinnitusel midagi teha, vahendas ERR Uudised.

Sepa kinnitusel jätkub märtsis alustatud kriminaalmenetlus nii Eestis kui Liibanonis, kuni inimröövijad on vastutusele võetud, kuid ta ei soovinud kriminaalmenetluse detailidesse laskuda.

Sepp kohtus seoses seitsme ratturi röövimise uurimisega Liibanonis sealsete kõrgete kohalike ametnikega, teiste seas vastutava eeluurimiskohtuniku, justiitsministri ja Liibanoni peaprokuröriga, kes kinnitasid talle, et ratturite vabastamine on oluline ka Liibanonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles