Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruup
Teetruup Foto: Henn Soodla

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Täna kell 10-12 on Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 89. kilomeetril Mäo liiklussõlmes Tallinna sõidusuunal hooldustööde tõttu piiratud kiirust 70 km/h.

Kella 24-ni asfalteeritakse täna teed Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Jädiverest Pärnu maakonna piirini (km-d 88,7-92,2). Kiiruspiirang 30 km/h ja liiklust reguleeritakse.

Kaablitööde tõttu on tööde tsoonis piiratud kiirus 50 km/h Lääne maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Üdrumal (km-d 21-22) ja Harju maakonnas Harju-Risti – Riguldi - Võntküla maanteel km-tel 21,8-23,3.

22. juulini teostatakse Rapla maakonnas Aranküla-Juuru maanteel ehitusgeoloogilisi puurimistöid. Tööde tsoonis on üks sõidurada liiklusele suletud ja kiirus piiratud 30 km/h.

Trasside ehituse tõttu on Tallinna-Rapla-Türi maantee 97. km-l Türil kiirus piiratud 30 km/h ja sõidutee on kitsendatud.

20. juulist 22.juulini on teetruupide ehituseks liiklusele suletud Tartu maakonnas Tartu-Ilmatsalu-Rõhu tee kilomeetritel 8,4-9,4. Ümbersõit toimub Peedimäe-Ilmatsalu tee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles