Vangistatud rattur kirjeldab pantvangide vägivaldset kohtlemist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Paluoja.
Madis Paluoja. Foto: kaader Reporter.ee videost

Täna õhtul Kanal 2 eetrisse minevas eksklusiivses intervjuus kirjeldab Liibanonis pantvangis olnud Madis Paluoja neile osaks saanud vägivaldset kohtlemist.

Pärast 114 päeva kestnud pantvangistust reedel kodumaale naasnud Madis Paluoja räägib intervjuus Elo Mõttus-Leppikule tema ja ta kuue saatusekaaslase kohutavatest läbielamistest.

Madis Paluoja nõustus pärast pikka kaalumist andma intervjuu selleks, et nende läbielatut ei aetaks segi põneva seiklusega.

«Siis hakati meid ükshaaval välja võtma. Mina, kes ma kõige taga seisin, kuulsin, et järgnesid hoobid. Oma hilisemast kogemusest võin öelda, et tõesti oli valus. Siis ma kuulsin, et sõber oigas, et see oli valus. Me ei näinud, meil olid silmad kinni, aga meil tõmmati elektrijuhtmega jalad kinni, olime selili asendis, jalad tõsteti üles, ja keha alumisele osale jagati hoope,» kirjeldas Paluoja nende kohtlemist pärast pantvangi võtmist.

Eksklusiivintervjuu on eetris täna õhtul kell 21.30 Kanal 2 ekraanil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles