Müraterrorist vaevatud elanikud ähvardavad linna kohtuga

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Ligi 30 Kuressaare Uue tänava elanikku ähvardab Kuressaare linnavalitsust kohtuga, kui linn ei leia lahendust aastaid eelkõige suveöödel linlaste unerahu rikkunud lärmavate ööklubilaste probleemile.

«Öörahu peaks meil hakkama kell 23, kuid iga jumala reedel ja laupäeval läheb kella ühest öösel üks andmine lahti ja kestab vähemalt kuueni hommikul,» kirjeldas Uuel tänaval elav Rein Nettan olukorda ööklubide Diva ja Privilege lähedal asuvas parklas, kirjutas Meie Maa. «Lärmatakse, lõhutakse, kustakse…lihtsalt ei ole võimalik seal niimoodi rahulikult enam edasi elada.»

«Oleme kümneid kordi helistanud lärmi pärast politseisse: politseipatrull on kohale tulnud, lärm on ajutiselt vaiksemaks jäänud, kuid nii kui patrull lahkub, läheb kõik endistviisi edasi,» lisas Nettan.

Kuressaare linnapea Mati Mäetalu lausus, et Uue tänava elanikud saatsid oma vastava järelepärimise linnavalitsusse ja politseisse, kuid praegu olla veel vara midagi kommenteerida, sest kõigepealt soovib ta Uue tänava elanikega kohtuda ja neilt probleemi kohta lähemat infot saada, et siis lahendusi otsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles