Võrus hakkab ilmuma tasuta nädalaleht

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalalehe 1LEHT logo
Nädalalehe 1LEHT logo Foto: Eesti Meedia

Homme hakkab Võrus ilmuma uus tasuta nädalaleht 1LEHT, mille 10 000 tiraaž levib nii Võru linnas kui maakonnas.


Vastutava väljaandja Kaupo Torimi sõnul saavad kõik võrulased uue lehe iga reede hommikul oma postkasti.

Lisaks saab huviline tasuta nädalalehe Võru suurimatest kaubakeskustest, polikliinikust, haiglast, bussijaamast ning ka Võru maakonna suuremate asulate kauplustest - kokku üle maakonna 24 kohast.

«Majanduslikult keerukal ajal ei pea kõik asjad ainult kallimaks ja kõhnemaks muutuma. Meie anname võrulastele ajalehe sootuks tasuta,» rääkis Torim.

«Soovime, et 1LEHT oleks võrupärane, miska anname selle veergudel rohkelt sõna kohalikele. Meil puudub kallutatus olla kellegi või millegi poolt või vastu. Iga teema, mis võrulastele tundub oluline, peab kajastust leidma. Sestap õhutamegi elanikke toimetusega aktiivselt suhtlema.»

Piirkondlikest uudistest, spordist, kultuurielust, ajaloost, persooni- ja edulugudest, elanike rõõmudest ning muredest nii eesti kui võru keeles kirjutava 12-küljelise lehe lehe peatoimetajaks on pikaajalise ajakirjaniku staažiga Ulis Guth.

1LEHE vahel ilmub suurenenud tiraažiga ka linnavalitsuse väljaantav Võru Linna Leht.

1LEHTE annab välja Eesti Meedia tütarettevõte AS Ühinenud Ajalehed. Eesti Meedial on samanimelise tasuta nädalalehe kogemus varasemast olemas Viljandist, kus 1LEHT tegutseb edukalt eelmise aasta detsembrist, Pärnus antakse juba aastaid välja tasuta nädalalehte «Pärnu Börs».

Lisaks kuulub Ühinenud Ajalehtedele ka viis maakondlikku tasulist ajalehte ja viis reginoaalset infoportaali.

AS Ühinenud Ajalehed juhataja Margus Metsa sõnul plaanib aktsiaselts kolme aastaga üles ehitada kogu Eestit katva meediavõrgustiku, mis on sümbioos tasulistest ja tasuta lehtedest, regionaalsetest infoportaalidest ja täpselt määratletud sihtrühmadele suunatud ajakirjadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles