IRLi peasekretär: käimas on laiem poliitiline võitlus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibul
Priit Sibul Foto: Valgamaalane

IRLis käärib üha enam rahulolematus, erakonna peasekretäri Priit Sibula sõnul pole aga tegu üksnes IRLi siseprobleemidega, vaid laiema poliitilise lahinguga.

«Osaliselt see kindlasti on IRLi kriis, aga teistpidi arvan, et see on palju laiem poliitiline võitlus,» vahendab ERR Uudised Sibula arvamust.

«Kui me meenutame Andres Herkeli või Tõnis Lukase eelmise nädala väljaütlemisi, kus nad räägivad uue erakonna asutamisest, siis näen ma siin palju laiemat poliitilist võitlust, mitte erakonna siseprobleemi,» selgitas ta.

Sibula sõnul tegeleb erakond aktiivselt üles kerkinud teemadega, aga mis puudutab Herkeli ja Lukase seisukohavõttu, ei ole partei sees neil teemadel diskussioone peetud.

«Kui inimestel on tõsine mure erakonna pärast, siis nad kindlasti suhtleks erakonna piirkondade ja volikoguga,» leidis Sibul ja lisas, et inimestega, kes tahavad uut erakonda teha, on IRLil vähe rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles