Müra tõttu Kuressaaret kohtuga ähvardanud saavad murele lahenduse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare veebileht.
Kuressaare veebileht. Foto: www.kuressaare.ee

Öise peomüra pärast öörahuta jäänud Kuressaare linna elanikud saavad linnapea kinnitusel oma probleemile lahenduse.

Kuressaare kultuurikeskuse tagune parkla on kujunenud Diva ja Privilege ööklubist õue värsket õhku hingama kogunenud klubiliste lärmamiskohaks ning Uue tänava elanike öörahu on rikutud. Elanikud ähvardasid seepeale linnavalitsuse kohtusse anda, kui probleemile lahendust ei leita.

Neljapäeval kohtus Kuressaare linnapea Mati Mäetalu Uue tänava elanikega. Mäetalu ütles BNSile, et esialgu katsetatakse parkla sulgemist öiseks liikluseks.

«Elanikke häiris eelkõige seal parkivatest autodest tulev vali muusika. Kui ka politsei tuleb kohale, keeratakse muusika vaiksemaks, aga politseil pole alust menetlust alustada,» kirjeldas linnapea. «Kui see parkla on nüüd keskööst kella kuueni hommikul liikluseks suletud ja mõni auto seal pargib, tekib politseil juba õigus trahv välja kirjutada.»

Lisaks otsustati Mäetalu sõnul rahumeelselt kulgenud arutelul parandada parkla valgustust, mis peaks veelgi vähendama noortekampade soovi sinna koguneda.

Ligi kolmkümmend Kuressaare Uue tänava elanikku ähvardas Kuressaare linnavalitsust kohtuga, kui linn ei leia lahendust aastaid suveöödel linlaste unerahu rikkunud lärmavate ööklubilaste probleemile, kirjutas ajaleht Meie Maa neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles