Kesknoored avaldasid Norra tööparteile kaastunnet

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine Norra tööpartei noortekogu suvelaagris Utøya saarel.
Tulistamine Norra tööpartei noortekogu suvelaagris Utøya saarel. Foto: SCANPIX

Eesti Keskerakonna Noortekogu nimel sügavat kaastunnet Norra rahvale ja tööpartei noortekogu liikmetele.

Keskerakonna noortekogu avaldus

Reede pärastlõunal Norras toimunud traagilised sündmused on vapustanud kogu maailma. Pommiplahvatus Oslos ning Utøya saare tulistamine on uskumatu julmus süütute inimeste vastu.

Täna peavad Keskerakonna noortekogu liikmed suvepäevi. Veel päev varem ei osanud me hetkekski ette kujutada, et meid võib just sellisel hetkel nii lähedalt puudutada seesugune kohutav kuritegu. Utøya saarel hukkunud osalesid tööerakonna noortelaagris. Noored, kes tundsid huvi ühistegevuse ja poliitika vastu. Täpselt samuti nagu Keskerakonna noortekogu liikmed.

Keskerakonna noortekogu liikmed langetavad täna oma suvepäevi veetes leinas pea. Oleme mõtetes Norra inimestega, keda see kohutav tragöödia tabas. Oleme mõtetes vigastatute ja hukkunute lähedastega, kes peavad selle raske olukorraga hakkama saama. Oleme mõtetes Norra tööpartei liikmete ja noortega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles