Röövimises ja autoärandamises kahtlustatavad noormehed vahistati

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Viru ringkonnaprokuratuur sai kohtult loa võtta vahi alla kaks noormeest, keda kahtlustatakse teisipäeval röövimises ja autoärandamises.

«Nimetatud isikute suhtes on alustatud kriminaalmenetlused karistusseadustiku §-de alusel, mis käsitlevad asja omavolilist kasutamist, vargusi, mis on toime pandud sissetungimisega ja röövimist,» ütles Ida prefektuuri kriminaalosakonna Jõhvi   kriminaaltalituse komissar Margus Kuus, vahendas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Menetluse käigus selgus ka see, et ühe päeva jooksul, see on 18. novembril, panid vahistatud toime kaks kuritegu.

Teisipäeval, 18. novembril, 4.44 ajal teatati Ida prefektuuri juhtimiskeskusesse ASi Talter töötajate poolt, et Jõhvi vallas Jõhvi-Tartu maantee 7. kilomeetril Viru kaevandusse viival teeristmikul on kahtlust äratav sõiduauto, milles istuvad kaks isikut.

Kohalejõudnud politseipatrull selgitas välja, et tegemist on Mäetaguse vallast Mäetaguse alevikust ärandatud Ford Sierraga.

Autos viibinud toimetati isikute tuvastamiseks ning asjaolude väljaselgitamiseks Jõhvi politseiosakonda, kus selgus, et nad on politseile ammused tuttavad.

Enne auto ärandamist röövisid kahtlustatavad õhtusel ajal Mäetaguse vallas Mäetaguse alevikus elavat meest. Tunginud majja, nõuti kannatanult raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles