Filipiinidel tegi abielupaar loomade piinamisest jõhkraid videoid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Organisatsioon Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest otsib naist, keda süüdistatakse julmade videote tegemises
Organisatsioon Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest otsib naist, keda süüdistatakse julmade videote tegemises Foto: SCANPIX

Loomade õiguste eest võitlejate sõnul esitati kahele filipiinlasele süüdistus kümnete videote tegemises, milles teismelised tüdrukud piinasid ja tapsid loomi, vahendas AFP.

Organisatsiooni Inimesed Loomade Eetilise Kohtlemise Eest (PETA) Aasia kampaaniajuhi Rochelle Regodoni sõnul müüdi neid videoid välismaalastele internetis läbi jututubade.  «Need videod tirivad su südame välja. Selline jube ja õel tegevus tuleb peatada,» kinnitas Regodon pressikonverentsil, kus osasid klippe ka näidati.

Miniseelikutes ja kõrgete kontsadega tüdrukud lõikasid videos jänestel kääridega kõrvu peast, põletasid triikrauaga koera ning seisid kutsikate peal.

Pärast seda kui PETA teatas võimudele kuritegudest, esitas politsei filipiinlasest mehele ja naisele süüdistuse inimkaubanduses ning laste ja loomade väärkohtlemises.

Paaril õnnestus enne vahistamist põgeneda. Täna teatas PETA, et pakutakse 2 300 dollari suurust preemiat informatsiooni eest, mis viiks kurjategijate tabamiseni.

PETA andmetel sunniti kuut tüdrukut vanuses 12 kuni 18 aastat jõhkrate tegudeni pärast seda, kui nad olid abielupaari juurde lapsehoidjaks tulnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles