Siseministeerium rendib ligi kolme miljoni euro eest sõidukeid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Siseministeerium sõlmis riigihanke tulemusena lepingud 165 erineva sõiduki viieks aastaks ja ühe sõiduki kolmeks aastaks kasutusrendile võtmiseks ja maksab selle eest 2 579 767,12 eurot, millele lisanduvad hoolduskulud ja käibemaks.

Kokku rendib siseministeerium viieks aastaks 165 sõidukit, neist 40 on politsei tsiviilvärvides sõiduautod, kaks politseivärvides kombit, 18 erinevat politsei tsiviilvärvides liiklusjärelevalve sõiduautot, üks politsei tsiviilvärvides alarmsõiduauto, neli erinevat politseivärvides ja eriseadmetega liiklusjärelevalve sõiduautot, 70 politseivärvides ja eriseadmetega patrullteenistuse sõiduautot, 17 päästeameti mahtuniversaal-sõiduautot ja 13 siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) mahtuniversaal-sõiduautot.

Üks SMITi sõiduauto renditakse kolmeks aastaks. Kaks politseivärvides kombit rendib siseministeeriumile ALD Automotive Eesti AS, ülejäänud sõidukid AS Swedbank Liising. Lisaks rendihinnale maksab siseministeerium autode eest ka hooldustasu, mis sõltuvalt autost on 849 kuni 1723 eurot sõiduki kohta.

Siseministeerium kuulutas riigihanke välja kokku 205 sõiduki rentimiseks, kuid kriminalistika eriseadmetega väikebusside, politsei eriseadmetega väikebusside, päästeameti demineerimiskaubikute, maasturite ja juhtimisautode, kokku 39 sõiduki osas, otsustati kuulutatada augustis välja uus ringihange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles