Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine.
Asfalteerimine. Foto: Sille Annuk.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Jätkuvad asfalteerimistööd:
* Rakvere ümbersõiduteel (Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee km-d 172,5-179,2). Tööde ajal liiklust reguleeritakse ja ooteaeg võib olla kuni 10 min. Lisaks on suletud Tõrma ringristmikul maha- ja pealesõit Väike-Maarja - Jõgeva suunal. Ümbersõit toimub Tõrma-Taaravainu tee kaudu;
* Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Rapla maakonnas Märjamaa ristmiku aeglustus- ja kiirendusradadel (km-d 63,3-64,6) ning Pärnu maakonnas Jänesselja ringristmiku-Pärnu lõigul maantee mahasõitudel (km-d 122,8-124,9). Kiiruspiirang 50 km/h.

Teetruubi ehituseks on täna kell 8.30-16.30 liiklusele suletud Pärnu maakonnas Sikana-Kullimaa tee 1. kilomeetril. Ümbersõit toimub Tori-Massu kaudu.

Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Kiltsil (km-d 74-76) on kaablitööde tõttu töötsoonis piiratud kiirust 50 km /h.

Sobiva ilmaga pinnatakse teekatet:
* Põlva maakonnas Puskaru-Väimela maanteel Puskarust Võru maakonna piirini (km 0-8);
* Rapla maakonnas Seli-Angerja teel Järlepa ristmikust kuni Angerjani (km-d 5,8-9,9) ja Juuru-Pirgu teel Tapupere ristmikust Rakani (km-d 0,2-1,4).

Kiiruspiirang 30 km/h jääb kehtima orienteeruvalt juuli lõpuni.

Augusti lõpuni paigaldatakse kaablit Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Vasknarva maanteel Rausvere ja Kuremäe vahelisel lõigul (km-d 8,4-21,9). Tööde tsoonis piiratakse kiirust kuni 30 km/h.

Välisvõrkude ehitusega seoses on Järva maakonnas Peetri - Järva-Jaani maantee 12.km-l piiratud kiirust 30 km/h ja vajadusel üks sõidurada liiklusele suletud.

Ristmiku ümberehitustöödega alustatakse Lääne-Viru maakonnas Võsu-Vergi-Söeaugu maanteel Võsul (km 1,4-1,5). Tööd kestavad augusti lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles