Käbe kalasupp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käbe kalasupp
Käbe kalasupp Foto: Toit&Trend

(4 inimest)

2 sl taimeõli

1 peeneks hakitud sibul

2 purustatud küüslauguküüs

1,2 sl kalapuljongit (kuubikust või konsentraadist)

½ tl paprikapulbrit

2 tl tomatipastat

400-500 g külmutatd kalafileed

2 dl apelsinimaha

1 tl riivitud apelsinikoort

soola, pipart ning maitserohelist

Prae potis kuumas õlis sibul ning küüslauk umbes 4 minutit. Lisa paprika-pulber, tomatipasta ning puljong. Keeda 5 minutit.  Lõpuks vala juurde apelsini mahl, apelsinikoor ja suupärasteks paladeks lõigatud kalapalad. Kuumuta keemiseni ja hoia vaid senikaua tulel kuni kala on valmis s.o. umbes 3-5 minutit. Külmutatud kalaga võib kauem minna. Maitsesta supp soola ja pipraga ning serveerimisel puista üle maitserohelisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles