Posti kojukanne hilineb tormi tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postiljonid
Postiljonid Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tormi tõttu hilineb esmaspäeval posti kojukanne, kusjuures saartele ei pruugi post sel päeval üldse jõuda.


Eesti Posti pressieisndaja ütles, et tormi tõttu on esmaspäeval suure tõenäolisusega häiritud posti kojukanne, post jõuab kodudesse kas väga suure hilinemisega, ning mõnedes piirkondades kõige varem järgmisel päeval.

Tema sõnul puudutab see eriti saari, sest praamiühendus saartega on tormituulte tõttu katkenud ning post jõuab sinna väga suure hilinemisega.

Ka homne ajalehe Postimees kojukanne toimub siis kui võimalik ning sinna, kuhu on võimalik ligi pääseda.

Trükikoja Kroonpress direktor Andres Kull rääkis Postimees.ee'le, et nende praegune plaan on trükitud ajalehed siiski tavapäraseks ajaks ehk kella 4 varahommikul Tallinna toimetada, kuid ka selles osas sõltub veidi siiski lähitundidel juurde sadava lume hulgast ning olukorrast Tartu-Tallinna manteel öösel.

Ta rõhutas, et ajalehtede kojukande peamine küsimärk ei lasu neil, vaid siiski postiljonidel konkreetsetes kohtades, sest olukord võib igas paigas olla sootuks erinev ja hullem kui suurtel maanteedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles