Idamaine kana kapsapadjal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idamaine kana kapsapadjal
Idamaine kana kapsapadjal Foto: Toit&Trend

4 portsu

410 kcal

35 min

600 g kanafileed (kintsud või koivad), suupärasteks paladeks lõigatud

2 sl sojakastet + 1 sl palsamiveiniäädikat

2 küüslauguküünt, viilutatud

purustatud musta pipart

praadimiseks õli

peotäis basiilikulehti

Kapsapadjaks:

1 väiksem kapsapea, õhukeselt viilutatud

3 sl võid

3 sl  taimeõli

sötsuke tsillipulbrit, soola ja pipart (soovi korral röstitud seesamiseemneid)

Sega sojakaste, äädikas, küüslauk ja must pipar kanapaladega. Jäta u. 20-30 minutiks marineeruma. Kuumuta samal ajal (wok) pannil õli ning või. Prae kapsast kuni see küpse kuid siiski veel kergelt krõmps. Maitsesta kapsas tsilli, soola ja pipraga. Kuumuta (wok) pannil õli ning prae kanapalasid tulikuumal pannil mõlemalt poolelt kuldpruuniks. Serverri kanapalu kapsapadjal ning kaunista basiilikulehtedega ning soovi korral röstitud seesamiseemnetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles