Mitmed üritused häirivad täna liiklust

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirusepiirang.
Kiirusepiirang. Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Rannarahva Festivaliga seonduvalt on täna kell 10-22 häiritud liiklus ja kehtestatud kiirusepiiranguks 30 km/h.

Harju maakonnas Viimsi-Rohuneme maantee km 2,2-3,2.
Harju mk-s täna kell 11-14 läbiviidava Keila Poolmaratoni ja rahvajooksuga seoses on liiklus Keila - Keila-Joa teel ning ristumisel Paldiski maanteega häiritud ning teeületuskohtades on liikluse reguleerijad.

Kaablipaigaldustöid tehakse täna ja homme kell 8-18 Haapsalu-Laiküla tee km-tel 20,4-23,4 ja Palivere-Oonga mnt. km 19-15 Oongas, kiiruspiirang maanteel kuni 50 km/h.

Lääne mk-s Ungrus toimuva rattakrossi tõttu on Paralepa tee km-tel 0,0-5,2 täna kell 12-14.30 kiiruspiirang 30 km/h ning Kasaril algava ja lõppeva rahvaralliga seonduvalt on Risti-Virtsu mnt. km 32,6-34,2 kiiruspiirang kuni 70 km/h.

Täna õhtul kella 21.30-st kuni pühapäeva, 31. juuli orienteeruvalt kella 14-ni viiakse Orissaare ümbruses ja Muhu saarel Koguva ning Liiva piirkonnas läbi seiklusspordivõistlus X-Dream.

Seoses sellega on piiratud kiirust kuni 50 km/h Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Nautse ristmikust kuni Väikese väina tammi lõpuni (Orissaare ristmikuni), Tumala-Orissaare-Väikese Väina tammi maanteel kogum ulatuses ja Orissaare-Leisi maanteel Orissaarest Maasini.

Teeületuskohtades Väinatammi otstes on kiiruspiirang 30m km/h ja liiklust korraldavad vajadusel reguleerijad. Võistluste start ja finiš on Orissaare staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles