Laar pani Washingtonis pärja kommunismiohvrite mälestusmärgile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Kristjan Teedema

Ameerika Ühendriikides töövisiidil viibiv  kaitseminister Mart Laar pani täna Washingtonis pärja kommunismiohvrite mälestusmärgile.

Nüüd juba neli aastat USA Kongressi naabruses seisva kommunismiohvrite mälestusmärgi külastamine kuulub paljude Ühendriikide pealinnas visiidil viibivate endiste kommunismimaade poliitikute kavva, vahendab ERR Uudised.

Laar, kes täna selle osalt ka Eesti toetusel valminud monumendi ette pärja asetas, ütles, et selle üle on vaid hea meel, kui kommunismiohvreid USA pealinnas ei unustata.

Eesti kaitseministril on USA pealinnas rida kohtumisi valitsuse, kongressi ja mõttekodade esindajatega, vestluste peateemaks kujuneb oodatavalt küberkaitse, millest on saanud Eesti meelisteema rahvusvahelistes kaitsearuteludes.

Tuleval nädalal on Mart Laar peakõnelejaks Omahas toimuval USA strateegilise väejuhatuse konverentsil, kus kõne all heidutuspoliitika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles