Üritused muudavad täna liiklusskeeme

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Seoses Pärnu mk-s läbiviidava Kilingi-Nõmme IX triatloniga piiratakse täna kell 10 kuni 14 Kilingi-Nõmme ja Tali vahel liikumiskiirust 1 km pikkusel teelõigul kuni 30 km/h, liiklust korraldavad reguleerijad.

Rannarahva Festivaliga seonduvalt on täna kell 12-17 häiritud liiklus ja kehtestatud kiiruspiiranguks 30 km/h Harju mk. Viimsi-Rohuneeme maantee km 2,2-3,2.

Tallinna Rattafestivali Rahvaralliga seoses on liikluspiiranguid kell 10 kuni 18. Marsruut kulgeb alates Rävala pst. Tartu mnt. pidi Tallinnast väljuval suunal kuni Ülemiste järveni ja sealt Vana Tartu mnt-Assaku-Jüri-Lagedi-Loo-Kostivere-Raasiku-Haljava-Jägala-Anija-Raasiku-Jüri-Assaku-Vana Tartu mnt. pidi Ülemiste järveni ja sealt linnast väljuval suunal Rävala pst-ni.

Liiklusummikute vältimiseks soovitatakse pühapäeva õhtul vältida Tallinna sissesõidul Tartu mnt. ja Ülemiste tee liiklussõlme.

Rapla mk-s Raikkülas on ürituse «II Autovaba päev Raplamaal» korraldamiseks kell 10-14 suletud Rapla-Järvakandi-Kergu maantee km 1,26-8,5.

Alates tänasest on kehtestatud Tallinna-Narva maantee Loo-Maardu teelõigul uus, senisest oluliselt erinev liikluskorraldus, mis jääb kehtima augusti lõpuni. Ehitustööde tõttu suletakse Üleoru ja Kroodi ristmikud ning kasutusele tuleb uus Peterburi maanteed ületav viadukt.

Lisaks sellele suunatakse Kallaveresse sõitjad Maardus ümbersõidule Kombinaadi ja Fosforiidi tänavate kaudu ning korraldatakse täielikult ümber liikumine Muuga sadamasse ja Maardusse. Jälgige muutunud liiklusskeemi Loo-Maardu remondilõigul!

Lääne-Viru mk-s suletakse täna seoses Kunda Rulluisumaratoniga kell 10.30-15.30 liikluseks Kunda- Põdruse maantee Selja teeristi ja Essu vaheline teelõik.

Ümbersõit korraldatakse läbi Essu–Karulõpe–Selja. Liinibuss nr 15 väljumisega 12 ja 13 Rakverest Kundasse liigub mööda ümbersõitu Selja tee, Selja, Karulõppe, Essu ümbersõitu ning ei peatu  Ojaküla, Kunda-Aru, Andja, Katela ning Salumäe peatustes.

Täna orienteeruvalt kella 14-ni viiakse Orissaare ümbruses ja Muhu saarel Koguva ning Liiva piirkonnas läbi seiklusspordivõistlus X-Dream.

Seoses sellega on piiratud kiirust kuni 50 km/h Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Nautse ristmikust kuni Väikese väina tammi lõpuni (Orissaare ristmikuni), Tumala-Orissaare-Väikese Väina tammi maanteel kogu ulatuses ja Orissaare-Leisi maanteel Orissaarest Maasini.

Teeületuskohtades Väinatammi otstes on kiiruspiirang 30m km/h ja liiklust korraldavad vajadusel reguleerijad. Võistluste start ja finiš on Orissaare staadionil.

Esmaspäeval, 1. augustil teostatakse asfalteerimistöid Rakvere ümbersõidutee Piira ringristmiku (Pajusti, Mustvee suund) piirkonnas. Tööde ajal võib ooteaeg olla kuni 10 minutit, mahasõit ringristmikult Mustvee poole suletakse mõlemas sõidusuunas ning liiklus suunatakse ümbersõidule Vilgu ristmiku-Mõdriku kaudu.

Lääne maakonnas Harju-Risti – Riguldi - Võntküla maantee km 68,1 asuv Nigula sild suletakse remondi tõttu 2. kuni 31. augustini, ümbersõit eranditult kõigile Pälli-Kadarpiku-Linnamäe kaudu.

Viljandi mk-s suletakse teisipäevast kuni 5.septembrini Kildu-Oksa-Tõramaa maantee kümnendal km-l asuv Ärma sild. Ümbersõit ilma eranditeta Ärma-Kibaru-Võlli-Kildu kaudu. Marsruut pikeneb 12,5 km võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles