Üle parda hüpanud soomlane: ma ei tea, mis mul arus oli

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu muutis täna laeva lipuõiguse ja registrite seadust. Pildil Eesti lipp Tallinki laeva Baltic Princess ahtris.
Riigikogu muutis täna laeva lipuõiguse ja registrite seadust. Pildil Eesti lipp Tallinki laeva Baltic Princess ahtris. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinki laevalt Baltic Princess keset Soome lahte üle parda hüpanud põhjanaaber on oma teost šokis, kuigi ei mäleta juhtunust suurt midagi. Enesetapumõtteid mehel enda sõnul kindlasti pole.

«Ma ei tahaks sellest üldse tegelikult rääkida. Mitte sellepärast, et ma kardaks, vaid sellepärast, et ma ei mäleta,» rääkis 42-aastane Kari (nimi muudetud) Õhtulehele.

Kari käis eelmisel nädalal Tallinnas sõpradega kohtumas, koos käidi klubides ning joodi ka alkoholi, kuid õnnetuse päeval oli ta enda kinnitusel täiesti kaine ning üle parda hüppamist ta kindlasti ette ei planeerinud.

Pealtnägija Matti Ulmaneni sõnul hüppas Kari üle reelingu ääre kell 13.53. Tallinnast saadeti kopter ja päästepaat, Baltic Princessi kiire päästepaat väljus samuti. Mees leiti veest umbes pool tundi hiljem ja toimetati laeva. Vigastusi tal ei tuvastatud ning laev jätkas teed Helsingi suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles