Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Jätkuvad asfalteerimistööd Rakvere ümbersõiduteel (Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee km 172,5-179,2) Rannapungerja ristmiku (Tudu, Rannapungerja suund) piirkonnas. Liiklust reguleeritakse ja arvestada tuleks kuni 10-minutilise ooteajaga.

Mahasõit ringristmikult Rannapungerja poole suletakse mõlemas sõidusuunas ning liiklus suunatakse ümbersõidule Vilgu ristmiku-Mõdriku kaudu.

Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel:
- Harju maakonnas Kanama liiklussõlmes (km-d 17,2-18,9) asfalteeritakse täna kiirusmuuteradasid. Kehtib kiiruspiirang kuni 30 km/h ja Tallinna-Saue, Saue-Pärnu ja Saku-Tallinna suuna rambid on liiklusele suletud ning liiklus ümber suunatud liiklussõlme teiste harude kaudu;
- Rapla maakonnas Konuveres (km-d 76,8-77,5) toimuvad täna freesimistööd. Kiiruspiiranguks on 50 km/h ja liiklust reguleerivad foorid;
- Pärnu maakonnas Jänesselja ringristmikus kuni Pärnun i (km-d 122,8-124,6) paigaldatakse kattehelkureid. Töötsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Harju maakonnas on asfalteerimistööde tõttu täna kell 7-20 suletud Kose-Purila maantee km 2,3 juures Kose-Ristil. Liiklus suunatakse sel ajal läbi kõrvaloleva parkla.

Rapla maakonnas Kaiu-Vahastu maanteel Vana-Kaiu ja Vahastu vahel alustatakse kahel lõigul km 7-7,8 ja 12,5-17,5 tolmuvaba katte ehitamist. Töötsoonis on kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Teekatet pinnatakse Keila-Haapsalu maanteel Keila ja Lehola vahel (km 2,7-8,5).
Kiiruspiirang nagu alati 30 km/h.

Audru silla remondi tõttu on sillal täna üks sõidurada suletud ja kiirus piiratud 30 km/h.

Seoses teeremondiga piiratakse kiirust 30 km/h tänasest kuni nädala lõpuni Pärnu maakonnas Suurejõe-Kullimaa maanteel km 6,2-11,5.

Kaablitöid tehakse Lääne maakonnas Haapsalu-Laiküla maanteel km 24-27 Rõudel ja Valgevälja teel kogu ulatuses. Kiiruspiirang on 50 km/h.

Neljapäeval kella 8-st kuni reede südaööni on remondiks suletud Viljandi maakonnas Suure-Jaani -Olustvere maanteel olev Olustvere raudteeülesõit. Ümbersõit korraldatakse Jaska tee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles