Kopterite puudus Kuressaare haiglale muret ei tekita

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare haigla.
Kuressaare haigla. Foto: Repro

Esmaspäevast alates on kõik kolm piirivalve helikopterit korraga rivist väljas olnud, kuid Kuressaare haigla juht Viktor Sarapuu selles probleemi ei näe ja tema kinnitusel saab haigla häda korral hakkama.

Piirivalve koptereid kasutab Kuressaare haigla kriitilises seisundis haigete mandrile transportimiseks ja kuigi selliseid juhtumeid aeg-ajalt ette tuleb, pole helikopterite puudus viimastel päevadel haigla tööd takistanud ja Sarapuu sõnul ei tasu olukorda üle dramatiseerida, kirjutas Saarte Hääl.

«Ma ei näe siin mingit probleemi, ühendus on täiesti olemas. Kui saab, läheme autoga, kui on vaja, kasutame lennukit,» sõnas ta.

Piirivalve lennusalga ülem Allan Oksmann tunnistas, et kriitilistes olukordades on vajadus kopteri järele olemas, ja andis lootust, et algsete plaanide kohaselt peaks Kuressaare tulevikus oma kopteri saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles