Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruup
Teetruup Foto: Henn Soodla

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Kella 24-ni on remonttöödeks liiklusele suletud Viljandi maakonnas Jaska teel asuv Jaska raudteeülesõit. Ümbersõit Olustvere ülesõidu kaudu.

Täna kella 9-st kuni homme kella 15-ni on teetruubi ehitustööde tõttu liiklusele suletud Põlva maakonnas Sihva-Vidrike-Kärgula-Järvere maantee 18. kilomeetril. Ümbersõit Kurvitsa-Paali kaudu.

Tänasest 31. augustini suletakse remonttöödeks Viljandi maakonnas Viljandi - Suure-Jaani maantee km 19,8-20,0 (Suure-Jaanis Köleri tn.). Ümbersõit toimub kõrvaltänavate kaudu.

Kruusatee ehitustöödega seoses on kuni neljapäevani liiklusele suletud Tartu maakonnas Järiste-Luke mõisa tee kilomeetritel 0,5-0,9. Ümbersõit tähistatud Nõo asula kaudu.

Pindamistöid tehakse Hiiu maakonnas Emmaste-Luidja maanteel Haldi-Õngu lõigul (km 15,8-18,1) ja Puski ristmikul (km 26,7-26,9).  Kiirusepiir anguks pinnatud lõikudel on 30 km/h.

Haapsalu-Laiküla maanteel jätkuvad teeäärsed kaablitööd Haapsalu-Valgevälja lõigul (km 0,0-5,0) ja Parilas (km 10,0-12,0). Kiirusepiiranguks tööpiirkonnas on 50 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles