Järva maavalitsuses kaotab töö viis inimest

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maakonna ametlik koduleht.
Järva maakonna ametlik koduleht. Foto: www.jarva.ee

Uuest aastast väheneb Järva maavalitsuse koosseis 46 ametikohalt 35,7 ametikohalele, mis tähendab töökaotust viiele inimesele.



Maavalitsuse personalinõunik Laine Kukk selgitas, et viie ametniku seas on ka Järvamaa Vapimärgiga austatud maavanema nõunik Henn Sokk, kirjutab

Järva Teataja

.

Lisaks viiele koondatule peavad kolm ametnikku uuest aastast jätkama poole kohaga.

Koondatute töö peavad Kuke ütlust mööda ära tegema ära alles jäävad inimesed ja nii tuleb mõnel neist tegeleda kolme valdkonnaga.

Kukk lisas, et maavalitsuse ülesandeid pole vähendatud ega muudetud, suureneb ametnike töökoormus, mis omakorda teeb keeruliseks nende asendamise puhkuste või haiguse ajal.

Kukk märkis, et uuest aastast liituvad haridus- ja kultuuriosakond ning sotsiaal- ja tervishoiuosakond ning moodustub haridus- ja sotsiaalosakond, mis korraldab maavalitsuse haridus-, noorsoo-, kultuuri-, spordi-, sotsiaal- ja tervishoiuülesannete täitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles